Spänning

Just nu sitter jag och skriver på vad jag hoppas ska bli en bok i framtiden. Jag önskar jag vore mer produktiv men det är svårt när det finns så många bra serier att titta på. The night of är mitt första tips. Vi får föja en ung man som minst sagt hamnar i en fasansfull situation när flickan han nyss träffat och vaknat bredvid, är död. Har han dödat henne eller är han oskyldig? Jag älskar att en liten katt har en biroll.  Hur det  ska gå för katten blir till värsta nagelbitaren för mig.

Stranger things är en serie med kraftiga 80-talsvibbar. Lysande barnskådisar och en spännande sci-fi historia. Serien känns som en blandning av filmerna  E.T och Stand by me.

Westworld är serien alla pratar om just nu. Westworld är en nöjespark som bara förmögna människor kan besöka. Där kan de uppfylla sina drömmar, våldsamma begär och perversioner.  I parken finns artificiella människor som de kan utnyttja hur de vill. Men något börjar hända. De artficiella tycks ha format ett medvetande och börjar minnas alla oförrätter. 

Etiketter: tips serier

Kommentera gärna: