Poddtips?

Det här är en teckning jag kämpat lite med. Rastlösheten drabbar mig när detaljerna i en teckning tar över. Jag har berättat att jag gillar att rita pilligt, men det innebär också att jag hinner jag tröttna på motivet. Det bästa med att bara använda blyerts är att det tvingar mig att jobba i gråskala. Jag tänker på ljus och skuggor. Det är en nyttig övning för mig som vanligtvis använder starka färger och förmodligen alltför skarpa kontraster.

När jag ritar lyssnar jag på poddar. Favoritpoddarnas avsnitt är förstås genomlyssnade för länge sedan och ett nytt avsnitt per podd i veckan räcker inte till. Därför försöker jag hitta nya intressanta poddar.  Jag är gillar inte flamsigt, hippt och kul utan jag vill lyssna på något djupsinnigare.  Poddar som går hem hos mig är P3 Dokumentär, Serial, Kropp och själ, Spanarna, Filosofiska rummet, Spår, I brottets spår, Fallen jag aldrig glömmer, Svenska mordhistorier, Pira och Bråding och nu senast Läkarpodden. Har du något bra poddtips?  

Etiketter: teckningar tips

Kommentera gärna: