Sia Ritar ... och målar

Sia ritar. Ni kanske tror att jag inte gjort något på ett tag. Men det har jag. Jag jobbar med mina blyertsteckningar. Jag har ju bestämt mig för att bli bra på blyerts och dessutom gillar jag att rita smått och pilligt.

ofärdig blyertsteckning, detalj

Det här är en del av en större teckning som jag inte är färdig med än. Jag blir trött i ögonen av att rita  småttigt så därför bryter jag av med en påbörjad  målning som jag kan vila mig lite i. 

Jag får se var jag hamnar med denna duk. Det är skönt att måla med de stora penslarna och inte riktigt veta var jag är på väg till skillnad från blyertsteckningarna jag jobbar med. Jag har en plan med mina blyetsteckningar och jag har en historia jag vill berätta med dem. De får ta sin tid. Förmodligen ganska lång tid. Men jag har ingen tid att passa så det är okej.

Etiketter: teckningar målningar

Kommentera gärna: