Från bokrean

Jag knallade till Akademibokhandeln och köpte några böcker på bokrean som startade imorse. Bokhögen utmärks av dystopi, spänning och min fabulöst skräcktörstande smak. Eftersom jag tänkte att jag skulle delta i Akademibokhandelns tävling, lade jag ut böckerna på bordet för att kunna ta en tydlig bild på vad jag köpt hos dem. Man lägger upp bilden på Instagram eller Facebook och taggar bilden #bokrea och @akademibokhandeln. Om man gör det kan man vinna ett personligt anpassat bokpaket. Olivia var förstås snabb att inta bokläge och inspektera reafynden. Jag taggar nog de här bilderna ändå. En liten Olivia kanske kan bidra till en vinst?

Har du ett boktips? Jag kommer förmodligen att köpa fler böcker och jag vill gärna veta vad du köper på rean.
 

Etiketter: hemma olivia böcker

Kommentera gärna: