Vän och Fiende 

Det här är en gosig sötnos som hälsar på ibland.  Alltid glad och snäll ... mot mig alltså, inte mot Olivia. Olivia är helt förfärad över påhälsningarna.  Det är flera små tuffingar som vågar sig in på Olivias revir. Jag jagar inte iväg dem men jag försöker se till att det inte blir slagsmål och lockar bort besökaren innan Olivia  går ut eller innan hon kommer tillbaka från en av sina promenader. Sist hann jag inte och Olivia överrumplades och jagades iväg av busen på bilden. Jag rusade efter och ropade. Olivia med tjusig tuppkam över ryggen och yvigaste fluffsvansen kom tillbaka och följde chockad med mig in.

Olivia är min bästa vän. Med en katt är man alltid i gott sällskap. Lite påfrestande kan det vara när jag vill pyssla andra saker än att ge henne den uppmärksamhet hon kräver.

För tillfället ritar jag minst ett par timmar varje dag. Oftast längre tid än så. Jag är inne i en blyertsperiod. Jag har en påbörjad målning men känner att pennorna lockar mer just nu. 

Etiketter: teckningar olivia

Kommentera gärna: