Fina fynd

Igår köpte jag den här porslinsfågeln inne på biståndsgruppen. Jag brukar gå in där ibland när jag är på väg hem från stan. Jag lade märke till fågeln för flera veckor sedan men tvekade. Jag har ganska gott om prydnadssaker. Men igår när jag såg att fågeln fortfarande låg på samma hylla bestämde jag mig för att ta med den hem. Den har ett hål på baksidan så att man ska kunna hänga den på väggen om man vill. Annars ligger den lilla fågeln fint på ett bord också.  

Nere på stan har jag sett de här kopparna stå på en hylla hos Myrorna en längre tid. På samma sätt som jag ignorerade porslinsfågeln hos biståndsgruppen avstod jag från att köpa de söta kaffekopparna hos Myrorna. Men de stod där så länge och ropade på mig att de också fick följa med hem. 

Det här grafiska trycket hittade jag på biståndsgruppen och den här gången tvekade jag inte alls. Jag tycker att bilden är läcker. "Det var en riktigt ful tavla" sa Johnny och rynkade på näsan. Det spelar ingen roll vad Johnny tycker om bilden för den kommer att hänga på väggen i min framtida ateljé. Någon gång någonstans ... så det så.

Etiketter: prylar

Kommentera gärna:

  • gt • 13 februari 2016 22:19:08
    mycket fina fynd, ser fram emot att fika med dom kopparna.
  • Kom när du vill ... det blir nog såväl påtår som tretår. Kopparna är söta men väldigt små.

    14 februari 2016 18:28:56