Nya glasögon och julstämning

Sia i sina nya glasögon

Det är låg energiförbrukning då det gäller kreativiteten här hemma. Penslarna är rena, duken är vit, pennor står vässade men jag känner ingen iver att greppa dem än. Jag låter photoshop göra jobbet och ger mig själv en tecknad look. Jag har köpt nya glasögon i pilotmodell och är ganska nöjd. Eftersom jag har förbrukat endagslinser i många år och aldrig gillat brillor måste både jag och ögonen vänja sig. Brillorna har gett mig både yrsel och huvudvärk men förhoppningsvis går det över snart. Jag kommer att fortsätta bära linser men förmodligen inte varje dag så jag vill verkligen bli kompis med glasögonen. 

Julbocken 2015

På väg hem från optikern gick jag förbi Gävles julbock. Det är snart jul och jag kan inte riktigt känna det i kroppen. Bocken klarade inte av att försätta mig i julstämning heller. Det ser inte  fint ut med det höga stålgallret och bandelrollen. Fast bryr jag mig? Såklart inte. Det här är nog första gången jag tagit en bild på höskrället. För att komma i julstämning är det nog så att jag behöver ett gäng pepparkakor och en hög lussebullar. Dessutom finns det några julfilmer som skulle kunna kicka igång mig. 

Från filmen Polarexpressen

En av julfavoriterna är den tecknade filmen Polarexpressen. I det snöfattiga mörkret innan jul kanske det kan vara en film för dig också?

Etiketter: jag photoshop film

Kommentera gärna:

  • Sofia • 18 december 2015 18:02:36
    Fin du är i dina nya glasögon :-) <3