Vardag

En av de tjusiga skatorna som bor här i området sitter i trädet utanför mitt köksfönster. (Bild från förra vintern.) Jag brukar slänga ut bröd på ett litet tak åt skatorna under hösten och vintern. Fåglarna verkar tacksamma och min söta katt Olivia som sitter  innanför fönsterrutan gillar underhållningen. Jag roar mig med att betrakta dem medan de gömmer undan brödbitar under löv och i buskar.  

Under korta promenader i mörkret på kvällarna ser man ibland något  magiskt i den svaga belysningen. Den här öde lekplatsen låg så ensam och stillsam att jag var tvungen att ta en bild. 

När jag strosade på stan härom dagen gick jag in på Myrorna och såg de här ursnygga nattduksborden. Jag hade köpt dem om de varit högre. Vår säng är hög och passar inte med så låga sängbord. 

Etiketter: vardag

Kommentera gärna: