Misfits, Walking Dead och en Spoiler Alert

Har du aldrig sett Misfits? Heltokigt hela tiden och stundtals galet kul.  Det måste vara mitt bästa humortips om du är sugen på en rolig (och spännande) serie. Alla fina misfitsgiffar finns hos ameliepoulins.

Tyvärr görs inga nya avsnitt av Misfits längre men jag har nyligen sett ett färskt avsnitt av The walking dead .  Jag är lite traumatiserad av den senaste händelseutvecklingen och om du ännu inte sett det senaste avsnittet av the walking dead så sluta läsa här. Spoiler alert !

När Glenn och Nicholas föll ner i famnen på de levande döda ramlade jag nästan ur soffan. Men är Glenn verkligen död? Seriens fans  har faktiskt en mycket intressant teori. På Mtv News kan du läsa vad många fans tror om du är nyfiken. Jag tror att fansen har rätt. 

Etiketter: tips media film

Kommentera gärna:

  • Veronika • 24 november 2015 22:31:00
    Ja du trodde rätt! Som det fans du faktiskt är ;)