Halloween

Den här och fler tuffa halloweengiffar hittar du på colossal. Jag kan uppskatta halloween när det gäller amerikanska filmskräckisar. Men i hemma på gatan känns det främmande med pumpor i farstun och de utklädda trick & treat barnen är ungefär lika välkomna som påskkärringarna är vid påsk. Vi har laddat med godis utifall de kommer men tycker att det är skönt om vi slipper sockerstinna barn på träbron och dessutom äter vi helst upp godiset själva.

Jag förstår hur extremt gammal jag låter men jag har inget känslomässigt förhållande till Halloween. Att klä ut sig och gå på partaj har väl aldrig varit min grej och ju äldre jag har blivit har jag tröttnat mer och mer på helgpynt. Så förutom spindelnät i någon vrå finns det varken pumpor, döskallar eller fladdermöss här. 

Etiketter: vardag

Kommentera gärna: