Ny look 

Jag bestämde mig för att ändra utseendet på hemsidan för en tid sedan och nu har jag gjort det. Hemsidan är mörkare och mer dyster. Jag skapar ofta bilder i starka färger men jag tycker om ljusfattigt, nedtonat och smutsigt. Det kanske blir fler sådana bilder nu. 

Jag tröttnade på min barnsligt glada header trots att jag gillade den. Jag vet att en blogg är så mycket mer än bara det visuella men för mig är det viktigt att jag trivs med hemsidans framtoning. När det gäller innehållet  så måste jag skärpa mig. Jag vill gärna dela med mig av bra tips både när det gäller skapande och annat som kan vara intressant. Tyvärr glömmer jag ofta bort att jag ska dokumentera skapandeprocessen eller så minns jag inte att ta bilder på den oväntat lyckade efterrätten eller vad det nu kan vara.

Själv läser jag gärna bloggare som generöst överöser läsaren med bra tips och det är alltid intressant när bloggaren inte skyggar för att visa vem hon/han är och vågar vara personlig. Däremot är det svårt för mig att vara helt öppen och jag väljer oftast att inte diskutera mina åsikter. Det är tråkigt men jag tycker att det är skönt att slippa vara djuplodande i min blogg. Bloggen är min lilla glugg mot världen och för mig räcker det om någon tittar in och säger hej ibland.
 

Etiketter: photoshop vardag

Kommentera gärna: