Mörkt Landskap

Det här småruggiga landskapet har jag jobbat med ett tag nu. Jag är långt ifrån ett proffs på photoshop men miljön som växt fram vid ritplattan är ungefär som jag önskat. Bilden är inte riktigt färdig ... det ska till en del detaljer, himlen behöver mer djup och jag är inte nöjd med kontrasterna. 

Det var ganska länge sedan jag ritade digitalt och trots att det inte är lika roligt som att måla på duk med penslar känns det bra att byta verktyg ett tag. 

Min favoritserie The walking dead har varit min inspiration till den mörka stämningen och till den apokalyptiska känslan i bilden.  Ni som också är fans liksom jag är, kanske känner igen fabriksbyggnaden. Rollkaraktären "Andréa" flyr in i en fabrik som liknar denna när hon jagas av galningen "The governor".

Etiketter: teckningar photoshop

Kommentera gärna: