Gula Tomater

Lusten att blogga varierar. Eftersom jag bestämt mig för att blogga ungefär så mycket eller exakt så litet som jag har lust med har det blivit få inlägg den senaste tiden.  Snart tänker jag visa vad jag jobbat med i photoshop. Kanske redan imorgon.

Igår plockade vi av de sista tomaterna från plantorna. Kylan har kommit. Nu får de mogna inne istället. Det här året har vi haft gott om tomater. Jag har ätit gula tomater nästan varje dag de senaste veckorna. De gula tomaterna härstammar från Johnnys farfars frön och är de godaste tomaterna jag vet. De är sötare och lite kryddigare än andra tomatsorter jag smakat.  Jag har förstås sparat lite frön till nästa års tomatodling. 
 

Etiketter: vardag

Kommentera gärna:

  • Vicky • 6 oktober 2015 07:46:20
    små tomater i olika färger är typ den bästa grönsaken jag vet. ser ut som små godisar! (och hallå vilken sjukt fin header!)
  • Jo, mums :) Och tack för komplimangen! Trots att jag gillar min header har jag planer på en ny. Jag har haft denna ett tag nu.

    6 oktober 2015 21:45:39