Desert Essence

Det här är de bästa hår och kroppsvårdskrämerna för mig. Jag är lite tveksam till deon. Märket har jag provat förr men inte just den här doften. Jag har tipsat om Desert Essence tidigare och när jag kollar upp datumet, häpnar jag. Den 25 mars 2014 köpte jag bland annat Desert Essence's shampo, balsam och hårkräm och det är så drygt att jag inte behövt köpa nytt förrän nu!

Jösses, tänker ni. Hon duschar nog inte särskilt ofta, är förmodligen er första tanke. Och ni har rätt. Om jag inte gör något svettigt som kräver att jag duschar ofta så tvingar jag mig att duscha ungefär var tredje dag. Hudkrämen är inte lika dryg och räcker inte alls lika länge för jag har nog köpt ganska många krämer sedan dess.

Jag köpte grejerna från Kissed by ECO som verkar vara en bra internetshop. Miljövänligt, giftfritt och djurvänligt. Dessutom donerar de 10 kronor per order till WAP, World Animal Protection och om du är medlem i Djurens rätt får du 10% medlemsrabatt. 
 

Etiketter: tips kroppsvård

Kommentera gärna: