Ute Och Inne

Jag tycker om dåligt väder eftersom pressen att man ska ut och  göra en massa roliga saker minskar. Innelivet passar mig bättre eftersom det är inne som jag gör allt jag gillar bäst. (Dock medger jag att en promenad i naturen är en härlig utegrej.)  Men nu har det varit några veckor med fint väder och då har jag följt med på lite utesaker. Vi bilade till Örebro och såg på flyguppvisning förra helgen. Underbar dimmig morgon. Älskar dimma.

Roligast var det att se jetplanen, Tunnan, Draken, Viggen och Gripen i luften. Det är ingen idé att visa bilder på deras konster i luften. Min kamera hade ingen chans att fånga dessa fartvidunders gracila manövrar. 

Förutom jag och Johnny var det 4000 personer till som tyckte det var roligt med solsting, nackspärr och tinnitus.

Det går ju förstås att njuta av det soliga vädret fast man är hemma också.  Vi har en stor balkong och eftersom Johnny tycker att odling är kul har vi en särdeles grönskade balkong.

Vi har ätit grillade halloumiburgare på balkongen flera gånger de senaste veckorna. Här hittar du fler bilder på vår balkong.

För några dagar sedan insisterade Johnny på att göra en liten grön hörna i badrummet också. Tja, det blev inte så tokigt. Han köpte starka lampor på Biltema och tre sopkorgar på Ikea. Sopkorgarna klädde han med aluminiumfolie på insidan. De blev lampskärmar. Grönsaker i badrummet är konstigt. Konstigt bra. Nu kan Johnny fortsätta odla inne hela vintern. Bara i miniformat förstås men för en utemänniska som Johnny är det bättre än inget alls.

Etiketter: hemma vardag

Kommentera gärna:

  • Sandra • 2 september 2015 07:58:20
    Men åh, älskar de sista raderna om Johnny och att han får odla i badrummet nu :') så fint!