Banksy

Ur dokumentären "Jakten på Banksy i New York"
Ur dokumentären "Jakten på Banksy i New York"
Ur dokumentären "Jakten på Banksy i New York"
Ur dokumentären "Jakten på Banksy i New York"
Ur dokumentären "Jakten på Banksy i New York"

Jag såg alldeles nyss den intressanta dokumentären Jakten på Banksy i New York och kände genast att jag vill berätta att den finns att se på SVT-Play för alla som ännu inte sett den. Den anonyme Banksys konstgrepp är storartade. Jag gillar hans sätt att provocera och engagera  människor och allra mest tycker jag om att han lyckas belysa samhällets avigsidor. Jag tänker inte berätta något om dokumentären utan jag tycker att ni ska se den. 

Kommentera gärna:

  • Louie • 1 september 2015 20:17:59
    Åh älskar Banksy. Men gick in på länken och dokumentären verkar inte få visas längre :/
    Har du hört om hans nya projekt, Dismaland? Det är ett postapokalyptiskt Disneyland typ :)
  • Synd. Hoppas den kommer att visas igen. Jag har faktiskt hört talas om hans senaste projekt på radion men jag vet inte så mycket. Ska kolla upp det närmare. Tack för tipset för jag visste inte projektets namn :)

    1 september 2015 23:41:59