Målarstök

Så här kan det se ut i köket när jag målar.  Inte alls idealiskt eftersom jag behöver gott om plats. Dessutom jobbar jag bäst när det är ordning och reda. Det blir i alla fall ingen matlagning idag så därför funkar det att ha köksmåleri. 

Jag har börjat måla på en av de stora dukarna jag köpte. Konstigt nog känns duken inte alls särskilt stor nu. Nästa gång jag shoppar dukar ska jag kanske gå upp någon storlek till. Det känns faktiskt bra att svepa på färg i större drag trots att jag gillar att måla pilligt och smått. 

Etiketter: hemma målningar

Kommentera gärna:

  • Sandra • 11 augusti 2015 09:19:31
    Det här ser så jäkla härligt ut! Vill också slänga upp ett stafli i mitt hem och börja måla på stora dukar :D
  • Gör det :) Lyssnar alltid på någon bra podcast medan jag målar. Tack för all inspiration, Sandra och hurra för din podcast! Har lyssnat på nästan alla dina intervjuer. Om du beslutar att fortsätta med dina sändningar så kommer jag stå i köket och måla medan jag lyssnar på dig och Inspirationskällan.

    11 augusti 2015 22:19:27