Livsfarligt och Dödskul

Vi gjorde en tur till Stockholm och ett besök till Gröna Lund i helgen. Den här stygga skapelsen är världens högsta starflyer och där uppe snurrar man runt i 70 kilometer i timmen. Jag tyckte att åkturen var riktigt obehaglig trots att jag inte är höjdrädd. Stolen man satt i vred sig i den starka vinden och jag tyckte att vad som hade kunnat vara en härlig sightseeing över Djurgården var ett ruskigt snurrade i stormvindar. Johnny förväntade sig ännu högre hastigheter och tyckte att attraktionen var för mesig i hans smak. 

Efter att ha åkt Insane, (en helt galen "Varning för Whiplash"berg och dalbana) och skrattskrikit hysteriskt och sedan eclipse, den obehagliga starflyern, passade jag på att ta några bilder på mina modiga systrar som skulle åka Fritt Fall ... Tiltversionen. Tja, kanske var jag feg eller kanske ville jag göra mamma sällskap på backen ett tag.

Det började regna. Men värst var att det var extremt långa köer till alla attraktioner, matställen och toaletter. Vi köade en hel timme för att komma in på House of nightmares som är Grönans nya spökhus. Utanför spökhuset satt den här lilla uttråkade filuren och huttrade som för att varna oss att det inte var värt att vänta för att gå in. Och det var verkligen inte värt vare sig slantar eller väntan. Kanske små barn kan tycka att det är kul, men jag tvivlar. Bästa attraktionen som fick det att suga i magen var Twister, en skön berg och dalbana. Jag gillade Kvasten också, en berg och dalbana där man hänger under rälsen.  Allt vi åkte kändes livsfarligt och det mesta var dödskul. Observera att Spökhuset varken var skrämmande eller kul. Så om ni ska till Grönan, slösa inte bort tiden på att köa till House of nightmares.

Etiketter: festligheter

Kommentera gärna: