Mad Max, Zingo, Vicky Och Olivia

Från filmen Mad Max , Fury Road

Mad Max, Fury Road, är en galet snygg film. Jag trodde inte att jag skulle gilla den nya Mad Max-filmen eftersom biljakt och explosioner inte nödvändigtvis förgyller min filmupplevelse. Det postapokalytiskta temat brukar dock alltid fängsla mig och därför gav jag filmen en chans. Jag tyckte om den. 

Jag kan tröttna när det blir för mycket kraschpang. Istället för spänning kan action få mig att känna uppgivenhet och irritation. Den här gången tyckte jag att det var kul. Hela filmen är som en smällkaramell av färger och jag blir inte besviken på de absurda människorna och världens grymma osannolikheter. Mad  Max, Fury Road, är fånig men underhållande.

Katten Zingo

Från filmvärldens action till verklighetens stillsamma mysexperter. Det var länge sedan jag bjöd på lite katt här i bloggen. Det här är Zingo. Han och hans brorsa Neo brukar bo hos min mamma ganska ofta när grannen behöver kattvakt.

Katten Vicky

Det här är Vicky. ( Hon är väldigt lik vår Olivia.) Hon har två bröder, katterna Harley och Helmer. De bor i Hedemora hos Johnnys mamma. 

Olivia med sår på nosen

En bild på Olivia i repris. Hon är så söt att till och med såret på nosen är hjärtformat.

Etiketter: djur olivia film

Kommentera gärna: