Stör Ej

En fröken som inte vill bli störd. Nästa tavla är inte påbörjad. Jag kom aldrig iväg till konstbutiken och jag vill inte börja jobba på en ny tavla när jag knappt har någon vit färg kvar. Jag fyllde i en order på nätet men ångrade mig. Jag blev sugen på att köpa så många färger och när jag såg vad allt skulle kosta kände jag mig snål och obeslutsam. Vilka färger skulle jag välja bort från ordern? Inte den vita färgen förstås men jag kunde inte bestämma mig angående de andra färgerna så jag struntade i det helt istället. Jag går till butiken nu i veckan istället. 

Etiketter: målningar

Kommentera gärna:

 • Mikaela • 1 juli 2015 00:12:21
  Gud hon var jättelik en som gick i min klass! Snyggt målat! Gillar verkligen uttrycket i tavlan! Känner igen det där med nätshoppingen, har en tendens att fylla korgen med ALLT jag vill ha och så när jag ser summan så är det inte tal om att göra ett köp. Men då är det så mycket svårare att välja bort det man redan har i korgen så då blir det oftast inget köp alls...
 • Ha,ha, en dubbelgångare då. Tack Mikaela!

  1 juli 2015 12:40:47

 • Amanda • 30 juni 2015 19:34:57
  Hoppas att du vet hur duktig du är! :) Ansiktsuttrycket, hållningen och skuggorna och detaljerna... så himla bra. Lite sådär känner jag mig ibland när jag inte får vara ifred.
 • Oj, tack! Jag brukar inte känna mig duktig men det är riktigt roligt att höra när någon tycker om det jag gör.

  30 juni 2015 20:43:46