Lust att Måla

Jag har slöat till mig när det gäller att uppdatera på bloggen. Jag har inte glömt bort er utan bara varit i  mitt "Sia kingdom". Hemma menar jag. Jag har målat en liten tavla. Motivet, en surkart som inte vill bli störd, skulle kunna vara jag.

Jag skulle egentligen ha målat något helt annat som jag funderat på ett tag, men eftersom jag hade för lite vit färg kvar och inte beställt nya färger på länge, blev det en liten duk och ett ganska oplanerat motiv. Jag ska lägga upp en bättre bild av tavlan senare. Just nu kanske jag ska åka till Galleri Majoo, en konstnärsbutik i Gävle som bara har öppet ett par timmar på eftermiddagarna, och köpa lite konstnärsmaterial. Jag har tydligen drabbats av en iver att måla. Det känns inte bra att staffliet står tomt. 

Etiketter: hemma målningar

Kommentera gärna:

  • lovisa • 24 juni 2015 00:45:38
    grymt perspektiv! och gillar verkligen kuddarna.
  • Tack Lovisa, det är roligt med beröm. :)

    24 juni 2015 10:42:10