Stillhet

Stunder av stillhet. Det låter som  en perfekt titel på en tråkig schlagerdänga. Men åh ... vad skönt det är när inget annat hörs än naturens knirr och kvitter. Häromdagen var jag tvungen att ta en längre promenad och springvända mest för att få lugn och ro. Jag var på dåligt humör. Jag var ganska irriterad på min kära Johnny och väldigt irriterad på grannarna eftersom de införskaffat en studsmatta till barnen. Jag kanske borde unna barnen sina stojiga lekar men ... nä.  Sommaren har börjat med studsmattetortyr och vrålande ungar.  

Efter en utmattande lunk i motionsspåret låg jag ganska länge på en bänk och tittade upp på de här molnen. Så himla härligt. Jag vet inte hur man mediterar men jag kan tänka mig att det liknar min bänkvila. Inte en människa i närheten, bara skog och himmel. På väg hemåt kände jag mig glad igen. Allt som behövdes var lite stillhet.

Etiketter: vardag

Kommentera gärna:

 • Sandra • 28 juni 2015 08:37:33
  Vilka underbara bilder! Älskar stillsam natur, min bästa energikälla!
 • Tack Sandra! Dina vackra naturbilder är ändå helt i särklass.

  1 juli 2015 19:58:13

 • Elin • 16 juni 2015 07:00:21
  Det är märkligt vad en promenad/joggingtur i naturen kan göra för humöret!
 • Märkligt och underbart. Önskar att jag också hade ett hus på landet. Jag skulle må så bra trots alla måsten med husbestyr.

  16 juni 2015 11:26:59