En Uggla På Pannan

Desperate av Martin Waldbauer

Jag tycker inte om att duscha. Det stjäl tid från annat och även om jag duschar varmt fryser jag alltid lite. Eftersom jag brukar ha torr hud behöver jag smörja in mig efteråt. Välja ut rena kläder och torka kaklet tar också tid. Jo, jag brukar alltid torka kaklet efter duschen därför att vattnet i Gävle innehåller så mycket kalk att det lämnar vita fläckar på kaklet om jag inte torrtorkar det med en trasa. Jag tycker inte om fläckigt kakel. Jag har nyss duschat och torkat kakel.

Foto: Clark Little

Jag saknar havet. För även om jag inte tycker om att duscha så tycker jag väldigt mycket om att bada. Bada i havet förstås. Det får gärna vara massiva vågor som sliter tag och trycker ner. Det är så himla roligt att rulla runt i dem. Jag bra på att simma och dyka och jag lärde mig tidigt som barn under sommarloven i Grekland om kraften i de mäktiga vågorna. Jag minns en gång när vågorna hamrade ner och inte alls ville släppa upp mig till ytan utan jag fick följa med på en ordentlig åktur. Sedan förstod jag att jag måsta vara mer följsam och försiktig med vilka vågor jag ville krocka med och vilka det var bäst att dyka under och undvika. 

Graffiti

Jag tänker fortsätta måla på tavlan så fort molntäcket utanför glesnar upp så det blir lite ljusare här inne i lillrummet. Jag orkar inte stå i köket och måla idag. Jag sätter på någon dokumentär på någon playkanal eller youtube som jag lyssnar på medan jag målar.  Det är bra med dokumentärer eftersom man inte måste se dem utan man hänger med bra ändå genom att bara lyssna.

Nan Mason Amerikansk konstnär 1896-1982

Det är tur att jag trivs så bra med att vara inne. Jag kan få lite dåligt samvete när jag inte rört på storstjärten på ett par dar och inte fyllt lungorna med frisk luft. Men tiden går så fort när man gör saker som man tycker om så det känns ändå helt okej.

Andrew Lincoln

Jag känner mig tvungen att lägga upp en bild på den här snyggingen också eftersom det är ett inlägg med ett gäng svartvita foton. Det är bara att klicka på bilderna om man vill veta källorna. Rick Grimes i Walking Dead heter i verkligheten Andrew Lincoln. Hans egentliga efternamn var Clutterbuck men för att slippa bli förväxlad med en hobbit valde han att byta efternamn till Lincoln.

Astronaut med uggla på pannan. Så underligt. Jag har ingen aning om fotot är äkta. Men jag tycker att bilden är underbar oavsett om den är digitalt omgjord eller inte. 

Etiketter: jag vardag

Kommentera gärna: