Skogspromenad

Igår sprang jag ett par kilometer. Det räckte för mig eftersom varje steg jag tog i uppförbackarna följdes av ett "jag dör" inne i huvudet. Promenaden efteråt var desto skönare.

Inne i skogen är det så härligt att lyssna på skogsljud att jag brukar ta av mig lurarna och njuta av skogen.  Jag stänger av den intressanta podsändningen. Den kan jag lyssna på senare istället. Då hör jag djuren också, som den här lilla ekorren som snabbt flydde upp i en tall när jag kom. Tråkigt att jag inte äger en bra kamera. Då hade jag kanske kunnat ta en fin närbild på den lilla klätterkrabaten. Jag tycker om att ta bilder. Underbaraclara skrev en gång angående kameror och bloggande. Hon skrev att man knappt kan ha en blogg idag om man inte har en bra systemkamera. Det kanske är så.  

Eftersom mobilen inte duger och min digitalkamera faktiskt tar urusla bilder är det en systemkamera som står överst på önskelistan just nu ... trots att jag faktiskt helst vill ha ett playstation 4. 

Etiketter: djur natur

Kommentera gärna: