Vår i luften

Påsken kom och försvann lika snabbt som min vårförkylning. På skärtorsdagen kom det en massa små påskgummor som ville ha godis. Jaha, just ja ... det är visst påsk. Vi bad barnen att återkomma och så satte jag mig i bilen för att åka och köpa godis. Påskgummorna kom tillbaka men det mesta godiset åt vi upp själva. Jag har inte ens hängt upp påskhäxan i fönstret i år. Jag känner mig traditionslös på ett bra sätt. Har man ingen lust med påsk så har man ingen påsk.

Så här fin var himlen för någon kväll sedan. Och dagarna börjar bli ganska varma. Igår tog jag på mig mina träningskläder och tog min första lilla jogging för året.

Jag fotade min kobenta skugga. Jag letade efter andra våriga saker att fota och hittade en vårig gren.

Idag borde jag ha tagit en vända till eftersom vädret var joggarfint men vi plockade fram utemöbler och dynor istället. Kanske aningen för tidigt men förhoppningsvis blir det massor av varma dagar i april som får mig att vilja ta en liten lur i solen.

Etiketter: vardag natur

Kommentera gärna: