Grodan, Andra försöket

Jag kunde inte släppa taget om den fula trätavlan som inte blev ett dugg bättre av att jag målade den mycket sansat och försiktigt med en liten groda i focus. Så jag gjorde som jag brukar göra när jag målar. Mycket mer färg.

Nu är tavlan mer expressiv och giftig. Den är illavarslande, blodröd och ilsket gul. Grodan är sjukligt blågrön. Mycket bättre än innan.

Etiketter: målningar prylar

Kommentera gärna:

  • Alicia Sivert • 16 april 2015 11:18:27
    Underbar! Känns verkligen domedagsartad. Jag gillar komplementfärgerna och den mystiska stämningen.
  • Tack Alicia! Jag håller med om att den är domedagsartad och vad roligt att du tycker att den har mystisk stämning. Ofta när jag tänker mystik, tänker jag på dova ,omättade eller oskarpa skira färger men det funkar tydigen med starka färger också.

    16 april 2015 13:05:17