Karin med Guldfiskar

Teckningen är klar. Den ska föreställa Karin som har bloggen Karins Konstgrepp. Jag ansträngde mig lite extra eftersom det inte är en av mina låtsaspersoner som jag bara hittat på. Karin har inspirerat mig under lång tid, men det var förmodligen hennes petflaskefrisyr som försatte mig i trans. När jag gjorde den första teckningen av kvinnan med petflaskehår, tänkte jag att jag borde försöka mig på att göra en Karin också.

Jag gillar Karins rimligt dåliga attityd och ville hylla den med en bild av Karin på toaletten.  Min toalettbild är dock inte den första av Karin. Se här och här.

Guldfiskarna får symbolisera Karins enorma fantasi och kreativitet. Dessutom  glittrar de fint i vissa vinklar. 

Etiketter: teckningar målningar

Kommentera gärna:

  • Alicia • 30 mars 2015 11:18:34
    Wow. Vilken otroligt fin bild! Är det oljepastell du målat med? Knixigt tycker jag, men du bemästrar det verkligen! Väldigt häftiga strukturer och fina proportioner och detaljer. Såg direkt vem det var :) Väldigt mycket jag gillar i din tolkning - ögonen, fingrarna och deras gest, citronerna som blir till guldfiskar, och så håret och posen på toa såklart!
  • Tack Alicia, det värmer :) Jag brukar använda oljepastell men här är det hårdare vaxkritor och akrylfärg som jag valt att jobba med istället.

    30 mars 2015 13:17:11