Jublande glad böna

Jublande kaffeböna, photoshop

Igår bestämde jag mig för att rita ännu en version av kaffebönan. Jag gjorde en rörlig seger-gif. Vinnare? Nej, jag har inte vunnit med bästa second hand fyndet i Elsa Billgrens tävling. Jag kände att jag var tvungen att göra en jublande kaffeböna utifall jag skulle vinna och det är faktiskt typiskt mig.

Det handlar inte om att ta ut någon seger i förskott utan om att vara väl förberedd ifall det oväntade skulle hända. Jag planerar alltid i förväg och för alla eventualiteter. Okej, nu vann Mon ami -koppen och kaffebönan inget pris utan det gjorde Sara och hennes rosa fuskpäls, men igår när jag ritade den glada kaffebönan fick jag i alla fall låtsas att jag vunnit. Tja, jag är en hoppfull drömmare och det är inte så dumt.

Etiketter: jag photoshop

Kommentera gärna: