En Mon Ami och en kaffeböna

Jag har roat mig med att rita en kaffeböna som tar sig ett varmt bad.  Eftersom kaffebönan ska bli delaktig i ett bidrag som jag tänker tävla med så bestämmer jag mig för att ge henne en baddräkt. En passande vintagebaddräkt blir bra.

Det är Elsa Billgren som har en rolig tävling på sin blogg. Hon efterlyser bilder på de bästa fynden man gjort. Det ska vara vintage, loppis eller second hand. Jag tänkte direkt på min kaffekopp med mönstret Mon Ami som Marianne Westman formgivit. Jag dricker kaffe ur den nästan varje dag. Därför är den fynd och värd sina 250 kronor som jag gav för ett par år sedan på en second hand butik på Söder i Gävle.

Eftersom jag inte har något fantastiskt bakverk hemma och inte heller en vas med nyplockade blommor att ställa bredvid kaffekoppen kände jag mig manad att piffa till mitt foto av koppen med en vacker böna istället. 

Etiketter: photoshop tips tävling

Kommentera gärna: