Sia Kritar

Jag har roligt med min blogg nu. Efter att ha bloggat i ett år så känns det bra att göra om lite. Jag tänkte att jag skulle ha ett enklare och blekare utseende på hemsidan än vad jag haft tidigare. Jag ritade den här bilden, Sia Kritar. När jag trixade runt med Sia Kritar och bakrundsbilderna kändes det tamt. Jag provade några genomskinliga mönster och svartvita bildsektioner. Det blev alldeles för allvarligt och färglöst. Jag tyckte inte om det.

 

Sia Kritar som header blev för tråkigt. Mönstret med mina blommor och surkatter som bakgrund har jag  redan haft. Jag tog fram kameran och provade att göra ett stilleben med  blyertsteckningen istället.

Det blev inte heller som jag hade tänkt. Min kamera tar inte bra bilder. ( Och jag är inte tillräckligt bra på fotografi. )Jag beslutade mig för att använda mina gamla bilder igen, fast på ett nytt sätt. Jag vill ha mer färg och ett varmare mottagande när jag kommer in på bloggen. Jag behåller alltså min Sia med det brandgula håret och tar en tecknad interiörbild som jag gjorde för ett år sedan som bakgrund. Jag gör om dessa lite  och får ett mer färgstarkt resultat som passar mig.

Etiketter: teckningar jag photoshop

Kommentera gärna: