Gott nytt år ...
En sen nyårshälsning och en bild med mitt mönster av paraplyer och katter. Mycket bättre än fyrverkerier och katter. Min syster Veronikas skotträdda katt smet och försvann på nyårafton men kom tack och lov hem igen efter många timmar, mitt i natten och efter mycket oro och förskräckelse.

Jag har inte målat eller ritat något på ett tag. Igår kittlade det lite i fingrarna och jag tog fram kritorna, men plötsligt kom jag på något annat att göra och det blev inget kluddande med kritorna. 

Det har blivit dåligt med bloggandet också. Jag har tänkt att jag ska ta tag i bloggen och även förnya utseendet på den så fort jag köper en ny dator. Det har inte alls varit lika kul att göra inlägg det senaste tiden eftersom tekniken strular. Mitt operativsystem är inte kompatibelt med de senaste webbläsarna. Att uppgradera operativsystemet är förmodligen inget bra alternativ eftersom det måste göras i flera steg. Jag fasar för sånt strul.

Mitt nyårslöfte till mig själv är att jag ska måla mycket mer i år än jag har gjort tidigare. Jag har någon inom mig som alltid hindrar mig och trilskas när jag vill börja måla på något nytt. En lat liten pedant som gör motstånd när jag drar fram färger och verktyg. När jag väl börjat måla försvinner den lata pedanten och då vill jag inte sluta. 

Etiketter: vardag

Kommentera gärna: