Kritritar i höstmörkret

Jag har suttit vid köksbordet med kritasken idag. Istället för att hasta fram något har jag försökt rita med mer inlevelse. Det är svårt att tvinga fram skaparlusten, men om jag inte tvingar mig själv, så blir det ingenting alls.

Hon är inte riktigt färdig. Det behövs en bakgrund, men det målar jag imorgon. Något blått ... Antagligen blir det väl en himmel. 

Etiketter: teckningar målningar

Kommentera gärna:

  • Elin • 28 oktober 2014 21:17:01
    Jag har också suttit vid köksbordet och tecknat idag, fast med blyerts. Det känns ovant i tecknarhanden (jag har låtit bli för länge) men skönt att äntligen göra något.
  • Jag håller med om att det känns bra när man äntligen gör något. För mig kan det vara svårt att sitta vid ett tomt papper och inte ha en aning om vad jag vill måla eller rita. Jag vet bara att det kliar i fingrarna.

    29 oktober 2014 14:50:58