Fina dagar

Ännu en fin dag, i alla fall här i Gävle. Med så många fina sommardagar har jag inte haft lust att göra något med vare sig pennor eller penslar. Jag springer, promenerar eller läser ... och tittar på poker via tuben. Såg just hur Daniel Colman besegrade Daniel Negreanu heads up i PCA 2014, The big one for one drop.  Jag gissar att de som läser min blogg inte är ett dugg intresserad av poker. Jag vet inte varför jag tycker att det är så kul att titta men jag älskar sporten, om man nu väljer att kalla poker en sport.

Olivia har gått och lagt sig för att sova middag. Jag lade mjukisråttan bredvid henne och det tyckte hon var okej. Själv ska jag gå ut i det fina vädret, promenera och handla mat. Qinoasallad tror jag att jag ska göra. Och glass till efterrätt.   

Etiketter: olivia vardag

Kommentera gärna: