Bra flås

Vissa susar förbi med lätta steg. Mina ben känns ofta som stockar. Jag brukar vara helt slut efter en runda. Visst är det skönt att känna att man har jobbat men istället för att bli bättre och snabbare verkar jag bli trögare och sämre. Hur är det möjligt? Hoppas det vänder snart, för även om jag inte strävar efter att bli "fröken supersnabb" så skulle det vara kul att se bättre kilometertider, inte sämre för varje gång jag springer.  Jag vill ha flås inte frust.  

Etiketter: teckningar motion

Kommentera gärna:

  • Elin (huldas byrålåda) • 3 augusti 2014 09:46:58
    Här har du en till som joggar i slow motion. Jag har faktiskt slutat ta tid på mina rundor för att jag tappar motivationen när jag inser exakt hur sakta det går. Förut har jag testat intervallträning för att bättra på tiden, men det är så förbaskat tråkigt att jag helt tappar intresset för att springa. Bättre långsam jogging än ingen alls.
  • Så radikalt! Tanken har inte slagit mig ens. Det är appar för allt. Allt ska räknas, mätas och vägas. Det kan vara sporrande att se att man blir bättre men det är inte alls lika kul när man känner sig missnöjd trots att man ansträngt sig och när man egentligen gjort något bra.

    Jag tycker också att intervallträning är trist och drar mig för att maxa träningen på det sättet. Jag tror ändå att jag fortsätter att ta tid på mig själv ... kan nog inte låta bli. Men jag håller med dig. Hellre lunkar jag fram än att jag slutar jogga helt.

    3 augusti 2014 13:01:37