Roller Robot

Roller robot wants to fly. Ha,ha, det är väl höjden av min kreativa förmåga just nu. Roller robot påminner mig om mina inlines som jag inte åkt något med i år. Jag tror det är dags för en inlinestur i veckan med lite picknick i ryggsäcken. Det är jobbigt och roligt. Nackdelen är att olyckan lätt är framme. Värsta vurpan gjorde jag i en nerförsbacke då jag bromsade och fick tvärnit eftersom en sten naglade sig fast. Jag har fortfarande små ärr kvar på armarna. 

Nu låter det som att jag är superenergisk men det är jag inte. Jag är faktiskt så trött att jag undrar om jag har någon brist på något viktigt ämne som järn eller liknande. Kroppen är ganska pigg men huvudet är definitivt inte med. Igår joggade jag och istället för att bli stärkt av motionen var jag tvungen att sova ett par timmar. Gäsp, en tupplur skulle inte skada nu heller.

Etiketter: teckningar

Kommentera gärna: