Sommarkväll

Sommar, sol och värme. Lusten att blogga avtar vid högre utomhustempratur. Skaparlusten finns här men den lurar lojt under ytan och jag slår mig ner och läser min bok istället. Ibland fastnar jag i en bok och det tar långt tid att komma tillbaka till läsningen. Nu känner jag att en ny bokslukarperiod har börjat igen och det är skönt.

Ja, det är en sommarkväll med en bok på balkongen i sällskap med Johnny som gärna läser vetenskapstidningar men som inte vill vara med på bild. Olivia fastnar förstås alltid på bild.

Etiketter: hemma

Kommentera gärna:

  • Elin (huldas byrålåda) • 10 juli 2014 22:14:26
    Det låter härligt med en bokslukarperiod tycker jag. Man kan behöva lite påfyllning ibland, inte bara skapa.
  • Du har så rätt, förstås. Jag känner mig lat men jag unnar mig det också. Må så gott och ha mycket bus med den nya familjemedlemmen ;) ... den fina valpen.

    10 juli 2014 23:35:32