Promenix, jogging och 5:2

Idag valde jag att motionera trots att jag ska klara mig på 500 kalorier.  Jag promenerade 5 kilometer och sprang 3 kilometer. Jag vinkade hej till hästarna jag mötte på promenaden. Nu har jag ätit kvällsmat, sallad och ett gäng vegobollar baserade på veteprotein och känner mig mätt. Att jag är sugen på att äta mer är ju en annan sak. 5:2 funkar alltså men är ganska tråkigt. 

Etiketter: jag motion

Kommentera gärna:

  • gt • 27 juni 2014 16:59:27
    Du kör hårt noterar jag. Men det är väl inspirerande om man märker skillnad. Puss och kram. Ps fin häst.
  • Nja, Jag menar nog att det funkar att leva på 500 kalorier utan att dö av hunger. Jag märker ingen skillnad viktmässigt och det är inte så kul. Men det har ju inte gått så lång tid så jag kanske blir mer inspirerad.

    27 juni 2014 18:11:36