5:2 plåga

Det regnar och regnar. Jag börjar huttra och känna mig kall bara av titta ut genom fönstret. Jag laddar upp en bild på society6 av en gammal målning som jag målade med oljepastellkritor. Jag har inte gjort något nytt på ett tag nu. Jag hittar inte drivet utan just nu känner jag bara för att lata mig och äta godis.

Fast det får jag inte. Jag ska hoppa på dieten 5:2 med start idag. Ni vet, äta vanligt i 5 dagar, men bara äta 500 kalorier i 2 dagar av veckans 7. Jag får se hur länge det håller. Jag gillar inte dieter men jag är trött på överskottskilon som vägrar ge sig trots att jag försöker vara motionsmässig och lagom matsmart. 

Det där med att vara nöjd med sin kropp är såklart fint och jättebra så länge det gäller alla andra men det fungerar inte när det gäller mig. Att jag skulle kunna få in sådana positiva självtankar i mitt huvud verkar helt omöjligt så jag får plåga mig med lite 5:2 framöver istället.

Etiketter: målningar

Kommentera gärna: