Något gott

Igår sprang jag en runda fast jag inte hade någon lust. Vädret lockade inte. Själv saknade jag gnista och humör. Det var inte så pjåkigt att komma ut, men det var heller inte lika skönt som det brukar vara. Vissa dagar är helt enkelt tråkiga.

Jag hade ingen lust att laga mat heller, men det gjorde jag till slut ändå. Quornfärssås med spagetti. Inget kött såklart. Det blev gott trots att jag glömde att hacka ner lite vitlök. Jag ville ta en stilig matbild så jag toppade färsen med lite persilja. Matbloggare gör väl så? Tja, det ser nästan proffsigt ut.

Men Johnny ska förstås vara bäst. Han gör läckra vegetariska pizzor på pizzastenen han fått av mig. Jo, hans pizzor ser proffsiga ut och de är godare än pizzeriapizzor. Jag åt en bit fast jag var mätt.  Det är alltid gott att äta gott. En tråkig dag blir definitivt mindre tråkig med god mat på bordet. 

Etiketter: jag motion mat

Kommentera gärna: