Villrådig

Vädret är obestämbart ... sol, moln, blåser, blåser inte, varmt och sedan kallt. Fläktar det för kallt eller ska jag ha balkongdörren öppen? Just nu tror jag att den ska vara stängd ... Men ska jag gå ut eller ska jag strunta i joggingrundan? ... Vad ska jag göra?  

Ibland, ganska sällan faktiskt, blir jag rastlös och villrådig. Men idag är jag rastlös, villrådig och uttråkad. Jag har många saker jag skulle kunna göra ... men jag har INGEN LUST. Ingen lust att laga mat, ingen lust att måla eller rita, ingen lust att titta på film, ingen lust att sätta på mig springskor, ingen lust att läsa, ingen lust att pyssla eller rensa i garderoben ...  Sådana här rastlösa, trista stunder när jag inte har någon lust med någonting är exakt sådana som jag kunde ha när jag var liten och gnällde till mamma om att jag inte hade nåt att göra, ingen och ingenting roligt att leka med .... buhu.  

Finns det ett samband mellan rastlöshet och veligt väder? Någon som vill driva den här frågan vidare, medan jag motvilligt sätter på mig joggingdojorna och ger mig ut i det varmkalla blåsvädret?

Etiketter: jag hemma

Kommentera gärna: