Tyst och lugnt

Den här bilden som är tagen av mig på natten någon gång i vintras känns väldigt mycket jag. Liljor som lyser i lampskenet inramad av det trygga mörkret. Jag tycker om mörker, tystnad, lugn och känslan av att vara alldeles ensam. Om jag hade bott på landet tror jag att jag hade gått många nattpromenader, fascinerad av stjärnhimlen och av skuggorna mellan träden. Jag gillar att lyssna på vind och vatten, träd som knakar, prasslande löv och vajande gräs.

När jag var yngre lyssnade jag mycket på musik men nu gillar jag att lyssna på tystnaden. Det är klart att jag får lust att höra på musik ibland men det är inte så ofta längre. Jag kanske håller på att bli gammal men jag tror att det lever en eremit i mig. Jag skulle verkligen vilja flytta ut på landet och till tystnaden.

Etiketter: jag hemma

Kommentera gärna:

  • gt • 19 juni 2014 22:46:39
    Tjusig bild!
  • Tack :)

    19 juni 2014 23:54:34