Dags för fredagsmys

Gårdagens olydiga katt ligger och sover i tvättkorgen.  Johnny är på bio med en kompis och jag känner mig lycklig och tacksam för att Olivia är hemma och inte försvunnen. Jag tänker bara sitta i soffan och mysa. Jag ska äta en påse smågodis, titta på en serie som heter Those who kill och inte vara det minsta kreativ.

Tavlan som jag målar är nästan klar. Den blir klar imorgon. Det slutliga resultatet visar jag sedan. Det här är en liten del av målningen. Jag har inte bestämt mig vad den ska heta.  Men det kanske jag kommer på snart. 

Mina bilder får ofta engelska namn. Jag förstår inte riktigt varför det alltid ploppar upp titlar på engelska i mitt huvud. Ett symtom på den populärkulturella tiden vi lever i kanske. Nu ska jag ha en populärkulturell kväll and I love it.

Etiketter: målningar

Kommentera gärna: