Monstret Olivia

Efter en del reseach och granskning av tjockhuvudet från häromdagen, tanten som kastade ett oidentifierat objekt mot min kära Olivia, har jag kommit fram till att det såg värre ut än var det var. Jag kastar inte saker mot små katter men i paniken som tanten kände i den stunden kanske det kan vara försvarbart i det här fallet.

Olivia är en surkatt som vi kan se på bilden ovan och hon har ett rykte om sig i grannskapet om att vara ett ilsket och farligt rovdjur som avskyr alla andra katter. Det visar sig att tanten har en katt som får vara ute, kopplad till ett träd. Jag gissar att tanten gjorde vad hon kunde för att skydda sin lilla oskyldiga katt från vilden och inkräktaren Olivia. Mitt monster Olivia.

Etiketter: djur

Kommentera gärna:

 • sofia • 3 maj 2014 16:44:15
  Ja, det var skönt! Ha ha, hon ser riktigt grym ut på bilden det lilla monstret med skitiga tassar :)
 • Ja, hon är en smutsgroda också :)

  3 maj 2014 20:16:23

 • gt • 3 maj 2014 16:38:34
  Vad skönt! att det inte var en katthatare som var i farten.
 • Jätteskönt! Jag trodde det värsta först ... att det var en otäck katthatare ... men det var bara en överdrivet (?) bekymrad tant.

  3 maj 2014 20:18:40