Hjärtlösa dumma tant

Nu har jag varit arg i flera timmar men jag börjar lugna ner mig. Tydligen har vi grannar som är dumma i huvudet. Inte i det gula huset på bilden men i ett hus lite längre bort.  Jag står och diskar samtidigt som jag tittar på Olivia som promenixar över gräset mot grannhuset mittemot mitt köksfönster. Plötsligt åker ett fönster upp ovanför Olivia och tjockhuvudet som dyker upp i fönstret höjer armen och drämmer iväg något mot Olivia. Tjockhuvudet försökte inte hojta och vifta bort Olivia först utan ville uppenbarligen helst kasta träff på henne.  Jag springer ut, visar mig och stirrar stint. Tanten med det tjocka huvudet stänger fönstret kvickt.

Jag skyndar mig in för att sätta på mig skor och jacka. Att Olivia klarade attacken såg jag men jag ville se vad det var som den hjärtlösa tanten kastade mot Olivia. Samtidigt som jag klär på mig stirrar jag ut genom fönstret och ser tantens gubbe plocka upp något från marken.  Jag vet alltså inte vad tanten kastade. Jag gick ändå ut och ropade på Olivia. Sedan stod jag och Olivia där och stirrade in på grannarna som rörde sig där bakom fönstren. Jag fick känslan av att de tyckte det var obehagligt. Nu tänker jag ha koll på det där tjockhuvudet.  

Etiketter: djur

Kommentera gärna: