Kattens hus

Det första katthuset som Johnny och jag gjorde var högt och hade två våningar. Det andra katthuset blev ett mindre enplanshus. Johnny har gjort det mesta. Han har mätt, sågat och skruvat ihop husen. Jag sågade och spikade upp panelen. Panelen är egentligen ingen panel förstås utan de kallas trästickor och finns att köpa i påse på Biltema.  

Andra gången valde vi att olja träpanelen istället för att måla huset och det blev bra. Huset har hållt sig fint över vintern. Jag ska stryka på ett tunt lager olja i år också. Olivia tycker att det är jätteskönt att ligga i huset. Nu när det har blivit så pass varmt ute är det där hon sover mest.

Etiketter: djur hemma pyssel

Kommentera gärna:

 • Erika • 23 oktober 2015 00:58:47
  Går detta underbara katthus att köpa?
  Är det vinterisolerat?
  Tips mottages tacksamt på olika tillverkare ifall ni ej tillverkar o säljer dessa till kund.
  Mvh/Erika
 • Hej Erika!
  Nej tyvärr, så säljer vi inte katthus. Vi har bara gjort två stycken och det är de två du kan se på bilderna. Vi gjorde den ena av överblivna brädor och den andra av stommen av en bokhylla. Panelen gjorde vi av trästickor som går att köpa på Biltema. Den enda isoleringen är den tjocka filten som vi lägger in åt vår katt. Lycka till i ditt sökande efter ett katthus!

  25 oktober 2015 00:30:30