Helt galet

Vad jag älskar att titta på bra serier. Nagelbitaren 24 har säsongspremiär snart. Säsong 10. Jippi!
Om du har missat någon av nedanstående serier, jösses, då har du missat det bästa som går att se på idag.  Nej, jag tittar inte på Tv ... Jag tittar på serier.

Motorcyklar och Mc-gäng är inte min grej men den här råa motorcykelklubbens smutsiga affärer kan jag inte slita mig ifrån.

Älskade Dexter. Bästa seriemördaren någonsin. Serien är slut men jag hoppas ändå att han kommer tillbaka ...

Helt enastående bra. Efter en något halvskaplig första säsong har serien hela tiden vuxit till att bli ett mästerverk, ett existentiellt drama där de vandrande döda är som ofarliga kattungar i jämförelse med dem som fortfarande lever.

Längtar efter nästa säsong ...

Tveksam tog jag mig igenom den första säsongen. Det var tur för nu är serien riktigt isande och kallsinnig.

Den bästa serien av alla. Det var smärtsamt att se den gå i graven ... eller vem vet. Är inte slutet öppet för eventuell fortsättning?

Genialisk, mordisk och kall. Glenn Close är fantastisk i huvudrollen.  

Härliga karaktärer och mer lättsmält än de andra serierna jag tittar på. En skön blandning av "feel good" och "feel sad".

OCH återigen måste jag tipsa om My mad fat diary. Så himla bra. Japp ... sen är det bara ett gäng till som jag skulle kunna nämna ...The killing, The americans, Game of thrones, Misfits ...

Ha,ha, Nej jag har inte fått fyrkantiga ögon än, men nu när jag radat upp alla härliga serier så inser jag att det finns en risk för det.

Etiketter: tips

Kommentera gärna: