Tavlor, tavlor på väggen där ...

På en vägg hänger de här bilderna tillsammans just nu. Jag kan inte ha alla bilder som jag ritar eller målar på väggen samtidigt så jag byter då och då. Jag har ramat in några enstaka foton också. Jag tycker om vinterbilden på den isiga vägen som jag tog för något år sedan. Men eftersom jag inte är en skicklig fotograf är det sällan jag blir nöjd med fotografierna som jag tar. Jag har ingen riktigt bra kamera heller. Jag ska köpa en superkamera någon gång men just nu vill jag ha en surfplatta och en ny dator i första hand.

Eller egentligen vill jag inte ha en ny dator eftersom jag tycker att min Mac har varit och fortfarande är suverän. Men Apple släpper inga uppdateringar som är kompatibla med min gamla modell längre. Efter 6 års tjänst tycker Apple att den ska pensioneras. Dåligt.

Etiketter: teckningar hemma

Kommentera gärna: