Häxorna kommer

Glad påsk på er alla. Eftersom det är skärtorsdag så gissar jag att en skara häxor är på väg hit. Jag måste köpa godis till kärringarna så att de blir glada. När det gäller påskpynt så brukar jag oftast bara hänga upp den här häxan i fönstret. Hon är ett fynd från ett bygge jag arbetade på för många år sedan. Hon låg kvarlämnad i bråten som vi skulle slänga ut. När det gäller färgade fjädrar av döda fåglar säger jag nej tack.

Jag håller nästan inte på några traditioner alls och firar egentligen inte högtider. Jag uppskattar bara att de finns ungefär på samma sätt som jag uppskattar alla lördagar och söndagar. Påskgodis däremot slinker ner och hur gammal jag än blir kommer jag alltid tycka att ett ägg fullt av godis är riktigt trevligt.

Etiketter: hemma

Kommentera gärna:

  • sofia • 17 april 2014 17:17:37
    Fin påskkärring! Glad påsk Sia <3
  • Glad Påsk Sofia <3

    17 april 2014 18:01:41