Var sover du?

Where children sleep | Kaya, 4 år, Tokyo, Japan
Where children sleep | Roathy, 8 år, Phnom Penh, Cambodia
Where children sleep | Joey, 11 år, Kentucky, USA
Where children sleep | Bilal, Wadu Abu Hindi, The West Bank
Where children sleep | Alyssa, 8 år, Kentucky, USA
Where children sleep | Anonym, Rom, Italien
Where children sleep | Prena, 14 år, Kathmandu, Nepal
Where children sleep | Anonym, 9 år, Elfenbenskusten

Det här är bilder ur fotografen James Mollisons bok Where Children Sleep som publicerades 2010. Gripande bilder som gör mig ledsen och samtidigt tarvligt tacksam för allt jag har. Jag har mat i överflöd, trygghet och kärlek.

Sia, 44 år, Sweden ... sover här

Om natten sover min Johnny bredvid mig och vid mina fötter sover Olivia i ett blåvitt sovrum med sköna täcken och mjuka kuddar. Ja, det är orättvist och jag känner mig vulgärt rik när jag får den här sortens tankeställare.

Etiketter: människor

Kommentera gärna: