Erbjudande från society6

Nu har society6 ett erbjudande till alla som är sugna att att köpa konsttryck och annat.  De marknadsför nykomlingar som mig genom att erbjuda rabatter. De drar av 5 dollar på varje vara som man köper i min shop och det här erbjudandet gäller fram till och med midnatt den 13 april. För att få rabatt i min shop måste man klicka på den här länken: FREE Shipping and $5 Off Each Item on Sia Ritar's products thru April 13, 2014, worldwide.

Fri frakt gäller inte inramade konsttryck, monterade canvasdukar, kuddfodral med kudde inuti och mattor. Observera att det kan bli en tullavgift. Jag fick ingen tullavgift när jag beställde men jag antar att det blir tullavgifter om man beställer varor för större summor och jag har nyss läst på Tullverkets hemsida att gränsen är 1300 kronor. Varor för mer än 1300 kronor får man betala en tullavgift för. Om du vill läsa mer om tullavgifter kan du göra det hos Tullverket.

Etiketter: shop

Kommentera gärna: